Senior-håndbold-fitness

Mødetidspunkt: onsdag, kl. 16-17

Mødested: Medius, hall 2 eller 3

Start: vi starter igen fra onsdag den 4. september

Vi kalder det PULS-POWER-PLAY. 

Mottoet for konceptet er "Lidt sundere - mere sjovere". 

Seniorhåndboldfitness er både for dig, dine venner, familie og naboer. 

Er du nybegynder? Ikke noget problem! 

Seniorhåndboldfitness er for både nye og erfarne håndboldspillere, for både mænd og kvinder. Kom hvis du har lyst og tid. 

Da seniorhåndboldfitness er et træningsprodukt, er det meget fleksibelt. Du kan deltage i det af det, du har lyst til. Har du været skadet, svært ved at motivere dig til være fysisk aktiv, eller savner du bare en ny form for motion sammen med andre, så er seniorhåndboldfitness et rigtig godt tilbud til dig. 

Seniorhåndboldfitness består af sjov fysisk træning og forskellige boldspil. Du er meget velkommen til at komme forbi, når vi træner. Medbring indendørs sko og tøj du kan bevæge dig i. 

Med seniorhåndboldfitness bygger du din grundform op gennem tre moduler: puls, styrketræning og spil. Alt sker på en sjov måde og sammen med andre. Med seniorhåndboldfitness har vi forsøgt at knække koden, så det er muligt at gå til en holdidræt, men på nogle meget fleksible præmisser, som man også møder i et fitnesscenter. Indholdsmæssigt er der så stor spændvidde i træningen, så mange vil kunne deltage uanset færdighedsniveau.

Du får mere overskud i hverdagen og energifyldt samvær. 

Programmet kunne lyde således: 

16.00-16.15: Pulstræning (løb/gang udendørs eller anden form for konditionstræning)

16.15-16.30: Styrketræning

16.30-17.00: Boldspil

Kontaktperson: Anne Windfeld Hansen, tlf.: 21 46 67 76

 BEVÆG DIG FOR LIVET og HAV DET SJOVT